Conservation Area House Renovation

Posted

We recently saw completion of a large house renovation in the Lymm Conservation Area.

 

Conservation Area House Renovation

Front Facade: Before & After

Rear Facade: Before & After

Rear Facade: Before & After

The design consists of replacing a large conservatory with a two-storey rear extension, inserting a glazed rear gable and re configuring the internal layout to provide a large open plan ground floor which opens out onto the garden, and works to upgrade the front fa├žade of the property.

New open plan Living space & First Floor Sun Lounge

New open plan Living space & First Floor Sun Lounge

The project took approximately 9 months to complete on site and the works on site have been nominated for a 2017 LABC North West Building Excellence Award.

ORIGINAL POST: 13TH JULY 2017